// Om etui.se

Välkommen till etui.se, kul att du är intresserad av vem som ligger bakom den här muren av subjektiv information.

Många bloggare vill vara hemliga, lite mystiska och allmänt krångliga. Jag tror på transparens och ärlighet. Tommie Nordholm heter jag. Stockholmsbaserad mobilfetischist med förkärlek för svart kaffe, manualer och General portion. Vetgirig säger vissa, passionerad säger andra. Djupdyker gärna i pölar som kommunikation, affärsdrivande idékreation och utvecklingsargumentation – utan att för den delen hoppa över implementation.

Dagligdags är jag frilansande marknadstrateg i det egna kanaloberoende kommunikationssyndikatet A Pretty Different Factory. Med flerårig erfarenhet av olika former av företagande, och då speciellt inom webb, finns ett litet speciellt förhållande till internet som kommunikationsplattform.

Har du en fundering, tanke eller en intressant jobbförfrågan gör du rätt i att skicka mig ett brev via min privata adress alt. via företaget.

Sent skall syndaren vakna, och framtiden är inte här ännu. Välkommen till min värld – låt oss göra den till vår.

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site