// du läser...

#blogg100

Onödigt vackert – Köp!

muss_skruv

Sprang just på en sådan där onödig och vacker sak som man bara måste ha. Den heter Tick och är en slags fillifjong, en skruv, att sätta på datormusens sladd. Men det slutar inte där. Tillsammans med Tick så kommer ett script, ett litet program, till datorn som gör att muspekaren lite då och då gör en loop. Alltså precis som skruven som man nu har på sladden.

Älskar dels tanken om att musen, detta lilla styrorgan som är vår port till verkligheten, lite då och då får som en extra impuls från datorn som ger effekt både på skärmen och ”genom” sladden men också att allt som krävs för att sälja är en produkt och ett uns av marknadsföring.

Sen vaknade jag och det slog mig att sladd till musen hade jag sist 2006.

 

Läs mer om Tick och kolla in exempel via creativeapplications.com. Och när du ändå beställer en, köp två!

 

Det här inlägget är en del av #blogg100 – en idé om att publicera en bloggpost per dag i 100 dagar.

 

  • http://niclasholmqvist.se/ Niclas Holmqvist

    Fast i princip kan man väl tänka sig att bluetooth/wifisignalerna tar sig ett snurr i loopen på vägen mellan musen/styrplattan och skärmen. Den kan ju bara ligga där på bordet och vara snygg. Sen kan man hacka den lite och även skicka nätet i loopen, så att browsern snurrar lite piggt när surfandet går som trögast.

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site