// du läser...

Läsvärt

Tommie´s läsvärda – 2011/08/31

 • Google's Business Strategy: Have No Business Strategy | Co. Design
  - En läsvärd miniserie om Googles framfart.
 • 8 iOS apps that make it easier to go paperless — Online Collaboration
  - Tar med den här listan då det är många kring mig som går med just iPhone och ofta iPads. Några bra tips på hur man kan bli av med lite av den där pappershögen som bara växer och växer och växer. Fler fördelar finns, som att du efter sittande möte direkt kan skicka anteckningarna till deltagarna. Har använt/använder alla program på listan och kan bara nicka instämmande.
 • Infographic Of The Day: How To Use Facebook To Market Your Brand | Co. Design
  - En mycket bra infographic som visar vad som händer när t.ex. en person likear något på din sida. Hur själva flödet ser ut. Bara att printa och hänga upp i fikarummet.
 • Tala om för Google vem som är författare – Jajjas blogg
  - Hade helt missat att det här hade rullats ut tidigare under sommaren. Klart intressant och ett sätt för Google att ytterligare knyta upp och skapa värde i Google Profiles, och få det hela att om möjligt rinna över till Google+. Rätt använt kan det här vara klart värt att implementera för ett företag eller organisation. Speciellt om man har en eller flera aktiva bloggare.
 • Build Your Own Productivity Style by Remixing the Best
  - Sommaren är över och arbetet har börjat för de alldra flesta av oss. GTD och andra system för att hålla uppe farten i all ära men om du är som mig så behövs en blandning. Den här posten kan inspirera dig att hinna med mer på kortare tid.
 • Steve Jobs Resigns As CEO Of Apple | TechCrunch
  - En av nutidens största företagsledare visar på sin ödmjuka sida. Kulturen, religionen, Apple ska bli väldigt intressant att följa framöver nu när profeten behöver lämna fanan vidare.
 • Hårdare regler för kommentarer | Medievärlden
  - Samtidigt som det pratas om en öppnare webb bland många företag så har tidningarna dragit åt svångremmen. Medievärlden har gått igenom när och hur de olika tidningshusen agerat på frågan om ett hårdare kommentarsklimat. Beroende på företagswebb alt. kampanjtänk så kan det vara god idé att ha tidningarnas agerande i bakhuvudet.
 • 12 Mind-Blowing Statistics Every Marketer Should Know
  - Förvisso har siffrorna några månader på nacken men ger ändå en stark fingervisning om marknaden. Kan vara bra att ha inför presentationen för såväl marknadsansvariga som personer i ledningsgrupp.
 • En stor dag för 1 000-tals svenska företag | FS Data Blogg
  - Det här är onekligen goda nyheter. Jag har varken nog många fingrar eller tår för att visa hur många små- och medlestora företag jag sprungit på genom åren som blivit blåsta av det här företaget (eller något av deras andra bolag). Förbudet kommer 9,5 år för sent men bättre nu än aldrig.
 • [Infographic]. Who is Suing Whom In the Mobile Patent Wars?
  - Det går inte en dag utan att vi läser om stämningar mellan olika stora teknikbolag. Ibland är det svårt att hålla koll på vem som stämmer vem, något som underlättas med en liten bild. Krånglig information på ett trivsamt sätt.
 • Medea Vodka
  - Intressant steg. Beroende på om den digitala ytan är aktiverad från början så är det frågan om ifall den får säljas i Sverige. Ska bli intressant att se.

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site