// du läser...

Läsvärt

Tommie´s läsvärda – 2011/03/30

 • The 6 Verbs For The Next 20 Years Of The Connected World
  - Det här var en av de bättre sakerna som hände på Web 2.0 i San Francisco idag. Mycket inspirerande keynote av Kevin Kelly från Wired. Insiktsfullt men ändå enkelt. Läsvärt helt klart.
 • In-App Purchases Coming to Android Next Week
  - Köp innefrån appar kommer äntligen till Android också. Det här kommer ge ett uppsving till den massiva utpumpningen av Androidtelefoner på marknaden.
 • LinkedIn Surpasses 100 Million Users [INFOGRAPHIC]
  - Som vi kunnat läsa i svensk media så går det bra för affärsnätverket Linkedin. Personligen Har jag länge sett drag som självklart att vara med och tycker såklart att det ska gälla även dig. Men med 100 miljoner användare är det lite svårt att visualisera både storleken och innehållet. Och det råder den här länken bot på.
 • HOW TO: Use Facebook Social Plugins on Your Website
  - Like Box, Like Button. Facebook. Vet du redan om alla olika möjligheter som finns när det gäller att koppla ihop din webbsida med Facebook så är det här inget för dig. Du som vill ha en snabb genomgång är inom några minuter full av kunskap.
 • New Infographic: The Psychology of Color – Must See for Web Designers | Inspired Magazine
  - Färglära behöver absolut inte bara vara för designers utan baskunskap kan vara väl värd att hålla koll på för köpare också. Den här länken visar på det mest basala du behöver hålla koll på.
 • Så blir New York Times betalmodell | Medievärlden
  - NY Times har släppt sin betalmodell och den skiljer sig en hel del från flertalet av våra svenska aktörer (som förövrigt blivit sönderskällda av kunderna). Det här kan bli riktigt intressant att följa.
 • iPad 2 “Magic Mirror” Augmented Reality App | Digital Buzz Blog
  - An AR-app för iPad2 visar på lite nya möjligheter. Om man sätter på sig den kreativa hatten och funderar kring hur det här kan användas för att förlänga ett produkterbjudande, skapa buzz eller stödja en annan kommunikationsaktivitet så kommer snabbt ett leende på läpparna.
 • Svenska företag på Facebook, FB-listan
  - Ongoing Project. En lista med svenska företag på Facebook. Intressant för mer eller mindre alla som arbetar med marknad och befinner sig i Sverige.

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site