// du läser...

Framtid

På väg till LeWeb i Paris

Det är tydligen så att jag just nu behöver bli helt avskärmad från omvärlden för att ett blogginlägg ska komma till. Återigen är det på många meters höjd i ett flygplan på väg till intressanta händelser. LeWeb i Paris.

Utan att ha tillgång till det stora internätet och därmed viss informationsinhämtning så kan det väl sägas att LeWeb är en av de större (möjligen största) konferenserna inom ämnet ”morgondagens webb”. Under två fulla dagar ska drygt 1800 personer från främst Europa och USA träffas för att avhandla, diskutera och lyssna till de lärde inom huvudrubriken The Real Time Web. Ett ämne som i allra högsta grad ligger rätt i tiden och som redan börjat påverka den lilla människan. Så sent som igår utannonserade Google att dom implementerar realtidssök via bl.a. direktkopplingar in i Twitter, Facebook och MySpace´s allra innersta hjärtan.

Det här kommer bli mitt första besök på just LeWeb och det ska bli riktigt kul att se om produktionen håller den höga nivå som många andra deltagare vittnat om. Är ju tidigare frekvent besökare av Future of Web Apps (FOWA) i London, The Next Web i Amsterdam, Disruptive´s olika träffar i Stockholm, SIME i Stockholm plus en mängd mindre seminarier och föreläsningar i ämnet framtidens webb & entreprenörskap.

LeWeb

Med en kommande julledighet hoppas jag även på att kunna delge dig och övriga världen lite tankar kring innehåll, upplägg och annat givande som kan tänkas komma ut av just de här dagarna. Och den här gången ska det verkligen ske. Övriga poster om bl.a FOWA, Disruptive Real Time Conference och SIME är halvskrivna men har vart tvungna att ligga på vänt då efterfrågan från kunder under hösten nått riktigt bra proportioner.

Tills dess, för övrigt och vidare tycker jag att du ska kolla in Twitterflödet här bredvid alt. via www.twitter.com/tjompa för att få en del direkta reflektioner kring fransoser, smartskallar och andra härliga ting.

Och för allt i värden glöm inte att framtidens sak är vår och det är god tid att göra den till kundernas!

 • Pingback: Tweets that mention Som i ett etui.se – kommunikation, webb & entreprenörskap » På väg till LeWeb i Paris -- Topsy.com

 • evalottar

  Besök också gärna Ambient Sweden Award den 24 mars 2010, som handlar om just framtidens internet. Till den utmärkelsen kan du även nominera personer som gjort framstående insatser för att bidra till att Sverige blir ett ledande internetland. Läs gärna mer på http://www.iva.se/ambientswedenaward

 • evalottar

  Besök också gärna Ambient Sweden Award den 24 mars 2010, som handlar om just framtidens internet. Till den utmärkelsen kan du även nominera personer som gjort framstående insatser för att bidra till att Sverige blir ett ledande internetland. Läs gärna mer på http://www.iva.se/ambientswedenaward

 • http://www.etui.se tjompa

  Trevlig pushning. Med besök menar du då det korta seminariet på en dryg timma på em/kväll eller finns det något annat givande i anslutning till dagen som jag inte hittar på siten?

 • http://www.etui.se tjompa

  Trevlig pushning. Med besök menar du då det korta seminariet på en dryg timma på em/kväll eller finns det något annat givande i anslutning till dagen som jag inte hittar på siten?

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site