// du läser...

Reklam / PR

Hemlig flygning räcker inte

En stilla påminnelse från verkligheten. Via DN / SvD går det att läsa att mängder med New York bor drabbades av panik när en blåvit Boeing 747 jumbojet (läs: Vita husets egna flygplan, Obamas nya resekamrat) samt två stridsflygplan av modellen F-16 cirkulerade omkring på några hundra meters höjd över valda delar i just NY.

Alla som vart i någotsånär kontakt med ett flygplan av större art vet vad dess ljud gör åt rutor och trumhinnor. Större flygplan, eller dom som åker väldigt snabbt, går sällan obehindrat förbi en gudstjänst om man säger så.

I det här fallet så cirkulerade planen runt Frihetsgudinnan, nedre Manhattans höghus, Staten Island och Jersey City.  Anledningen sägs vara en officiell men hemlighållen flygning arrangerad av Pentagon för att fotografera Air Force One med lite vackra bakgrunder. Ståtliga sådana. Amerikanska.

Många blev såklart tokiga och Louis Caldera på Vita huset har bett om ursäkt.

Kontenta: Försök alltid att tänka ett steg längre. Det tjänar både du, varumärket och medieinsatsen på. Bakslag händer så lätt. Såväl för den lilla till synes obetydliga som världens starkaste.

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site