// du läser...

Spaning

Bitter smak av den 1 april

Idag är det den första april. Skämten haglar tätt som sig bör och den ena personen efter den andra visar att fantasi vanligen stendör när man lämnar barnsben. Ingen nämnd, ingen glömd.

Det härliga med denna världsomspännande händelse är att även företag och organisationer får vara med och leka. Släppa slipsen, vara lite crazy som bara startups normalt får vara. Släppa sagrgen. Casual friday en tisdag. Let’s go bananas! Och får vissa ska andra, klart den tredje stadsmakten ska med på tåget. Vem har väl inte hört berättelsen om färg-TV och nylonstrumpor från 1962?

Och allt det här stör mig. Så till den milda grad att jag uppmanar till upprop och allmän förändring i detta moderna tidevarv.

choostheway

Jag drömmer om en värld där kreativiteten flödar i människors liv dagarna i ända. En värld där en medelålders människa inte behöver få en tilldelad dag för att krypa ur sitt introverta levene. En dag där även varumärken vågar beblanda sig med humor och andra mänskliga ting i sitt varande. En dag som är varje dag.

I framtiden, min utopiska verklighet, har alla bytt skinn utom medierna. Seriöst. Er uppgift är inte att sätta slipsen i pannan. Inte en fredag, inte första april. Aldrik. Ni har nog stora frågetecken kring er egen existens för att kortsiktigt hitta bundsförvanter på det sättet. För att inte tala om det hat ni bygger upp hos mig när jag under 24 timmar måste sätta ett stort frågetecken efter varje artikel jag läser. Ni sinkar mitt liv.

kommentar_1april

En olycka kommer sällan ensam. Dom sinkar mig, jag sinkade just dig.

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site