// du läser...

Spaning

Nytt kontor

En kort notis. Jag har bytt kontorsmiljö flyttat in i nya lokaler. Självklart fortfarande på det kära Södermalm i Stockholm, dock lite närmre min tidigare hem miljö och mitt i det ack så attraktiva SOFO.

Från och med idag går alltså jag och A Pretty Different Factory att finna på Katarina Bangata 28 vilket ligger precis där där den långsmala allén korsar Östgötagatan. Under december är inte arbetsplatsen särskilt sexig då den är i ett temporärt rum. From den 1 januari kommer det dagliga arbetet dock ske i ett 25 kvm stort vackert rum tillsammans med en Joltdrickande kodare.

Självklart är intressanta, glada och trevliga människor alltid välkomna in på en kopp kaffe eller för att mysa med lite WiFi. Då efterfrågan på min hjärna dock är hög just nu så gör den förbipasserande rätt i att först höra av sig.

Väl mött och rakt in i framtiden.

  • http://ponder.se Per

    Tack för den beskrivningen. Nu tänker jag inte duscha på en månad för att leva upp till det där.

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site