// du läser...

Verktyg

Mind Meister – förklaring och gratis premiumkonto

Det finns få verktyg som som verkligen gör ett positivt avtryck i ens vardag. Mind maping programmet Mind Meister är ett av dem som får allt att verka som en midsommarnatt. Och du kan få tre månader gratis…

Du vet hur det är. Du sitter där med huvudet fullt av idéer och tankar. Det kan vara inför en åtgärd på jobbet, inför ett möte, på ett möte, i samråd med en kollega, tillsammans med kund etc. Du vet det, allt måste ut. Struktureras upp, förädlas, förskönas.

Det är precis i alla dom situationerna som Mind Meister kommer till sin rätt. Kommer till nytta för att få såväl dig som ditt eventuella team att prestera mer och bättre och det dessutom effektivare.

Det handlar alltså om att få ut tankar och anteckningar i ett mind mapping-moln. Det är lättare än det låter och jag tycker verkligen att du ska ge det en chans, och därmed läsa vidare. Du kommer att tacka mig.

Förutom den oerhörda lättheten i att få ner anteckningar, idéer och annat personligt så kan du med en ett enkelt klick sitta och jobba tillsammans med andra, självklart av dig utvalda. Och det i realtid!  Nedan ser du en oerhört nedzoomad skärmdump över (delar av) ett funktionsträd kring ett uppdrag jag ansvarar för (bygga upp ett community från scratch). Flertalet programmerare i olika länder, designer, servertekniker, kunden och lite andra intressenter har tillgång till dokumentet och kan komma med förändringar och tankar, snabbt delat med hela teamet. Dessutom med valbar notifiering via e-post. Självklart finns även Twitternotifiering för er som ligger i framkant. Export? Javisst – i mängder av format.

Programmet körs i traditionell webb 2.0-moln-anda i din webbläsare så det finns ingen anledning att besudla ditt operativsystem med någon programvara. Men shit, tänker du nu, jag är ju inte alltid online (but you should!). Såklart har någon redan tänkt på det och via tilläggsprogrammet Google Gears kan du ta med dig tjänsten ner i vilket pannrum som helst.

Det här måste kosta fläsk och femtio?

Nejdå. Programmet finns både i flera olika versioner, versioner vilka kostar allt från gratis till 6 dollar per månad (studentversion finns). Oavsett prisnivå så skulle man kunna tro att det här verktyget var producerat av någon nykristen. Det ger tiofalt tillbaka.

Men det slutar inte här. Eftersom jag tycker om dig i egenskap av läsare och besökare så passar jag på att ge bort inte mindre än 10 stycken Premiumkonton á 3 månader. Allt du behöver göra är att lägga en kommentar till den här posten och se till att du skriver in en giltig e-postadress i rätt ruta. Om du tänkte använda verktyget i jobbsyfte är är du smart nog att skriva in den adressen, annars kommer du inte att bli glad i slutändan.

Vore även kul att höra om dina framsteg sett till produktivitet, idéskapande och annat kul så kom gärna tillbaka och berätta för världen hur det gått (eller varför du vill ha ett 3 månaders gratis Premiumkonto).

 • Carl

  Brukade använda mig av Inspiration förut.. men det är inte så hett längre. MindMeister verkar vara da shit.

  M.a.o – jag vill gärna ha ett MindMeister konto, gratis i 3 månader…

  //C

 • http://www.etui.se tjompa

  För den som fastnar för programmet så går det att komma lite billigare undan. Säger tipstack till bror Johan. 41% rabatt för ett helår via maczot.com

 • johan

  Använder MindNode Pro [http://www.mindnode.com/], men detta verkar vara värt att pröva. Ge mig konto!

 • http://www.etui.se tjompa

  Carl & Johan. Done. Slit dem med hälsa och lycka till med livet. Åtta kvar.

 • http://www.teknikmagasinet.se Martin

  Tjena!

  Det här verkar ju ruggigt intressant, när du bjussar på invites så kan jag ju inte sitta och läsa bloggen oberörd…

  Hoppas allt är bra förresten..

 • http://www.lekab.com Katarina

  Hej Tommie
  Klart jag vill testa en sådan fantastisk nyhet. Har du något konto kvar?

 • Björn

  Tommie tycker om mig….
  Tack! ;-)

 • Pingback: Hej Internet! - Effektiv mindmapping

 • http://www.etui.se tjompa

  Katarina, Björn & Martin. Done. Hoppas ni får samma användning av det hela som lilla mig. Tror mig veta att ni alla, på respektive sätt, kanske kan behöva det.

 • Per Nissilä

  Tjena!
  Har du något konto kvar? =)

 • http://www.etui.se tjompa

  Käre Per. Klart och fixat, kolla din brevlåda för mer information.

 • http://www.brainspiration.se Therese

  Jag vill jättegärna ha ett konto!

  Tack

 • http://www.framtider.net Pelle Sten

  Visst finns det testkonto kvar? Jag tar gärna emot ett i så fall.

 • http://www.etui.se tjompa

  @Terese och @Pelle Sten. Med önskan om en trevlig helg har ni nu post i brevlådan. Two more to go.

 • http://researchdeploy.se deeped

  Nu har jag hört dig tjata om det här länge nog. Få testa nu då :)

 • http://www.etui.se tjompa

  @Deeped. Done, ligger i din mail och väntar. Du vet vad dom säger om kunder som brinner för produkten, bra skit.

  En kod kvar.

 • rosie rosling

  Behöver nyheter till elever med läs o skrivsvårigheter till skoldatateket.
  kan nog vara nåt för oss.
  Tjing o tuppen jaa

 • http://www.etui.se tjompa

  @rosie. Sista koden skickad. Hoppas den kommer till användning.

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site