// du läser...

Entreprenörskap

Bloggning från SIME – halvlive

Det slog mig just att jag helt har glömt att berätta något väldigt roligt. Jag, och den här bloggen har blivit tilldelat ett Blogger Press Pass för SIME som går av stapeln den 12-13 november. Detta innebär att jag kommer att mer eller mindre liveblogga från, en förhoppningsvis, skön fåtölj i dagarna två.

För er som missat att SIME (Scandinavian Interactive Media Event) är norra Europas största konferens kring den digitala morgondagen, kommunikation och entreprenörskap så kan jag bara säga: det går alltid att bli mer påläst. Välkommen till etui som en kommande flitig besökare.

Listan av intressanta talare som kommer att skapa kaos i besökarna hjärnhalvor är längre än Kamprads kontoutdrag.  För att inte alla digitala ettor och nollor ska ta slut så hänvisar jag direkt till talarlistan hos sime.nu för mer information.

Så. Kontentan är att du bör ta ett samtal med din chef, eller med dig själv om du är lycklig egenföretagare, ratta in den här bloggen och bilda dig själv. Inläggen kommer att passa ihop med såväl svart kaffe som vit choklad.

Pressrelease i ämnet (japp, det är på riktigt): Newsdesk

Övriga bloggare som officiellt kommer att bevaka SIME under dessa två dagar är:

Hans Kullin – Media Culpa
Annika Lidne – Disruptive Media Blog
Thomas Wennström & Kristin Heinonen – What’s Next in New Media
Björn Jeffrey – Good Old Trend
Anton Johansson – Fyra nyanser av brunt
Nicolai Wadström – Wadstrom.net
Thomas Nihlen & Linda Pierre – Innovationsbloggen
Lotta Holmström & Gitta Willén – Citizen Media Watch
Marcus Olausson – Oh so hightech
Björn Fant – bjornfant.se
Thérèse Mannheimer – Brainspiration
Mattias Swenson – Swedish Startups

PS. Trogna läsare vet hur det gick när jag mer eller mindre lovade livebloggande från Future of Webb Apps i London för någon månad sedan. Jag kan inte lyssna och skriva samtidigt, därför blir det mer åt halvlive-hållet. DS.

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site