// du läser...

Reklam / PR

Paul Walker – sociala medier, Obama och öl

Den tredje december går höstens Disruptive Media av stapeln (STHLM). En heldag i ämnet sociala medier och kommunikation på internet. Annika Lidne har sett till så att bl.a. Paul Walker står på scen och håller låda kring globala företag, utmaningar och sociala medier. Paul är global chef hos Cohn&Wolfe, en av världens största PR-byråer. Det kommer bli intressant utan tvekan, om man nu går på seminariet. Jag är fortfarande tveksam om jag kommer att vara där, och enligt Annika så börjar biljetterna att ta slut.

Men, det finns ett alternativ om du vill äta det gottaste av kakan. Om det är just Paul du vill lyssna, vidröra och känna så finns det inofficiella efterminglet på O-baren.

Den tredje december kl. 18. så kan du sippra på en kall stövel på O-baren (fortfarande STHLM) och lyssna på samme Paul Walker som ovan, Magnus Höij (Internetworlds chef red.) och Per Henriksson (moderator och kommunikationschef). Rubriken är satt till ”Hade Obamas kampanj funkat i Sverige?”. Det är gratis, det kommer vara mycket folk och det kommer bli trevligt. Avsändare är Cohn & Wolfe Stockholm. Personligen tycker jag att du ska gå vidare hit för att läsa mer och boka upp dig snabbare än snabbast. Hör sedan av dig så kan vi träffas och kanske tom. dela på en salt pinne dagen till ära. (direktlänk till inbjudan)

Ett litet PS. Andra talare på Disruptive Media är bl.a. Peter Parkes (Londonbyrån WeAreSocial), Brit StakstonNiclas Strandh, Anders  Edholm (Electrolux), Anna Eriksson (Keybroker), Martin Källström (Twingly) och vår allas Annika Lidne. och

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site