// du läser...

Entreprenörskap

StartUpDay 2008 – Smöra så kanske vi ses

Kommande lördag, den åttonde november alltså, är det dags för StartUpDay2008. En trevlig tillställning med Stockholm School of Entrepreneurship som urmoder. Under en heldag går intressanta seminarier av stapeln och det hela avslutas på traditionellt mingelmanér.

Då jag var väldigt nöjd med förra årets tillställning (läs mer om det här) så blir det självklart ett besök även i år. På förmiddagen är siktet inställt på ”Pitching and PR for start-ups” med bl.a. Tim Meldrum vid talarstolen. Den påläste kanske slås av att jag valde bort seminariet med Mattias Miksche men det har enbart att göra med att jag lyssnat på honom vid två tidigare tillfällen.

Eftermiddagsvalet lades på seminariet ”Finance for start-ups” där bl.a. Jane Walerud kommer att prata om sig själv som kvinnlig affärsängel, entreprenör och möjligheterna till inkommande kapital.

Nu till det viktiga. Registreringen stängde igår måndag. Om personalen är lika tillmötesgående i år som de var förra året så har du högst troligen några timmar på dig att få tag i en biljett. För att prata klartext. Släng dig på luren och var mjuk på rösten. Fungerar inte det så börja diskutera mutor – because you’re worth it.

PS. Om du ska gå på eventet och vi inte känner varandra sedan tidigare vore det kul att ses. Lägg en kommentar eller skicka över ett mail till tommie@apdf.se så tar vi det därifrån. DS.

 • Johan Börjesson

  Om vi känner varann sedan tidigare då, vore det inte kul att ses då? Va va va?!
  Dessvärre är jag ju i fel stad, igen. Låter som ett kul startfält.

 • http://www.etui.se tjompa

  Bäste herr Johan! Klart det vore trevligt att ses ändå, men om du kände mig så hade du ju vetat det redan. Och det vet du.

  Du får helt enkelt ta och släppa det där för att komma upp till oss i norr lite oftare än sällan.

 • Pingback: SuperAnton » Archive » Start-up Day 2008

 • http://www.etui.se tjompa

  Kommer inom några dagar att lägga en komplett post för upplevelsen från StartUp Day. Vi pratar sidor med värdefull information. Hang tight, ska bara göra allt förståeligt.

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site