// du läser...

Reklam / PR

Plingplong – Dagens ljudlogo

Sprang just på en väldigt trallvänlig ljudlogo från Stångåstadens kampanjwebb. Jag har ingen aning alls hur bra den kopplar företaget mot det som slår mot trumhinnorna men det är ju en helt annan femma. Det här inlägget handlar enbart om att hissa utan att dissa och mysfaktorn på den här är hög.

Jag sluter ögongen och ser hur något visualiseras framför mig. Ett hus. Trevliga grannar som samtliga är av yngre karaktär och konstigt nog enbart av kvinnligt kön. Trapphusfester hör till vardagen och livet är som på moln.

Produktionen kommer från Markus Reklambyrå i Linköping. Förutom att göra en trevlig ljudlogo har de även byggt kampanjwebben och är dessutom en av de byråer som bär en plastnäsa i egenskap av löjligt företagsnamn (sorry, kunde inte hålla inne med den negativa energin).

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site