// du läser...

Entreprenörskap

Jag är rädd för dig

Jag har kommit fram till att jag är rädd för dig. Det är det som är anledningen. Det är du som är anledningen. Bloggblock växlas ut till en ångestfylld Dantespiral. Att skriva ett inlägg här när det gått en tid blir som att göra ett av dom där jobbiga telefonsamtalen. Du vet, ett av dom som man ständigt skjuter på och successivt gör jobbigare. Större. Elakare. Som en snöboll man slutligen placerar i frysen.

Egentligen blir det väldigt löjligt att prata om mental bloggblock när man inte är en superduperextraallttoprankpågoogle-bloggare men ändå. Ge mig lite överseende, jag är ju faktiskt man. Och vi gillar att ömka oss för petitesser.

Hursom. Nu hoppar vi över det som vart och går rakt in på det som hände. FOWA. Att liveblogga gick sådär. Uppkopplingen strulade under början av dagarna då horder av digitala nomader skulle koppla upp sig mot de tillgängliga nätverken. När sedan tekniken bakom etui.se började krångla gav jag upp. Och här är vi nu.

Om du fortfarande inte har läst in dig på vad som hände, och framförallt vad som sades under FOWA så rekommenderar jag starkt att kolla kolla in Annika Lidne´s snabba rapport till Internetworld och Jockes eminenta Mindparkpostning.

Kommande fredag låser du självklart in dig, fyller upp en hink med godsaker och benar dig igenom en uppsjö av inspelningar från årets event.

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site