// du läser...

Spaning

FOWA dag 1 – slow version

Det finns några problem som gör att det inte kommer att bli den typen av livebloggande från FOWA som jag hade hoppats på. Dels så är det en hel del problem med det trådlösa nätverket som MySpace bjuder på, dels så märkte jag nyss att det finns en viss svårighet för mig att göra digitala anteckningar som är läsbara och intressanta för er som läsare samtidigt som ett aktivt lyssnande sker.

Hur som haver så har Ryan Carson precis berättat att allt på FOWA filmas och att samtligt material kommer att läggas upp i i HD kvalité. Målet är att ha materialet uppe inom två timmar från att det spelas in. Adressen är http://events.carsonified.com/fowa/2008/london/

Återkommer med reflektioner och annat.

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site