// du läser...

Framtid

Nextopia – ett boktips innan läsning

I förra veckan var jag på ett väldigt inspirerande seminarie med den härliga rekordunga Handelsprofessorn och författaren Micael Dahlén. Anledningen och combon var att Micaels senaste bok Nextopia hade release, och vad kan vara bättre än att ta lite mer betalt och kombinera det hela med ett seminarie, en quick fix, av boken?

Om livet hade vart en utopi så hade jag redan läst boken och gett er, mina medmänniskor, en konklusion av densamme. Ett framtidsscenario väl förankrat och förädlat av vår intellektuella elit. Men livet är inte en utopi, livet är morgondagen, The next thing, vilket är just anledningen att jag ännu inte läst ut de förädlade virket till kunskap som ligger på bordet bredvid mig. Men jag har bläddrat, och jag har fått micro versionen direkt levererad  av bäste herr Dahlén live. Det ger mig en full bägare av rätt att tipsa om boken ifråga. Jag lovar, den är läsvärd.

Vidare och bortom boken. Kanske känner du dig ändå lite vilsen kring det här boktipset. ”Han har ju inte ens läst den” tänker du. Låt oss fortsätta med lite mer godsaker.

Ta följande i beaktande. Micael Dahlén har en mycket intressant blogg som är en ständig källa till inspiration. Micael Dahlén har även skrivit , enligt mig, en av våra intressantaste böcker inom ämnesområdet affär/kreativitet. Namnet på denna är Boxen: kreativitet som skapar bättre affärer. En mycket bra genomgång av denna hittar du borta hos Please Copy Me.

Fortfarande tveksam? Varför inte gå vidare och se vad Realtid och DN skriver om Nextopia innan du beställer boken här.

Och kom ihåg. Om den här postningen och ditt nu påverkade handlande öppnar nya dörrar och bereder nya vägar för dig så hör gärna av dig till mig. Kanske kan vi byta kunskap, visitkort eller bara en kopp kaffe.

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site