// du läser...

Entreprenörskap

Kanske lite livebloggning från FOWA

I morgon bär det av mot London. Jag har bestämt mig för att bättra på humankapitalet genom att besöka FOWA – Future of Web Apps. En återkommande livsfest för webbentreprenörer och andra som önskar leva i livets framkant. Det hela börjar med workshops under onsdagen, en onsdag jag inte kommer att närvara på, för att vidare följas av två fyllda dagar med allehanda intressanta talare.

Jag hade tänkt att försöka mig på någon form av halvlive bloggande om allt går som det är tänkt. Så är du intresserad av vad Dave Morin, David Recordon, Kevin Rose, Bret Taylor, Alvin Woon, Jeremy Bains, Mike Butcher, Blaine Cook, Stefan Fountain, Adam Gross, Kevin Marks och många andra har att säga om framtiden så kom tillbaka hit ofta, mycket och mest hela tiden. Jag kommer förhoppningsvis även att få in lite kort och andra godsaker på bloggen också. Känner jag mig själv rätt så blir det även notifieringar och postningar via mina konton på såväl Jaiku som Twitter. Just add me.

Men ännu trevligare. Är du på plats så säg till på ett eller annat sätt så delar vi en stövel. Ryktet säger ju att både Google och Digg kommer bjuda på fri bar.

  • http://blog.mathiaswiberg.se/ mw

    jag kan vara där om nån tar med mig.. *nudge nudge wink wink*

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site