// du läser...

Utveckling

Jag vill gråta

Jag har precis mött en ängel. Jag har funnit Sofia Karlsson. Sitter i en ateljé med knottrig hud och känner hur en klump i halsen vill vrida sig mot magen. Normalt inte min musiksmak men det här är så vackert.

Ska vara helt ärlig, jag vill gråta.

[youtube YwzTQsaWvXo]

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site