// du läser...

Reklam / PR

Du har tänkt tanken

Erkänn. Den har kommit smygande när du sakta krupit in vid köpcentret. Som ett iskallt finger mellan skuldrorna. Är det på den här parkeringsplatsen det kommer ske, är det just idag som erfarenheten ska berätta sin historia?

[youtube GKpwn2iL1UQ]

Reklamfilm för MINI
Byrå: Butler, Shine, Stern & Partners

Inte den bästa jag sett för MINI men väldigt skön ändå. Hos mig tänds två lampor. Den ena är att jag fantiserat om händelsen tidigare (jaja, kalla mig sjuk) och den andra är att jag haft en MINI och därigenom vet vilken gocart det är.

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site