// du läser...

Utveckling

Det skulle ju gå så bra

Allt skulle gå så bra. Nya friska tag, energin spirade och fåglarna dansade lambada på fönsterkarmen. Ett inlägg ”nu jävlar är jag tillbaka”. Solen sken och kaffet var nybryggt. Världen skulle bli så mycket bättre. Åter igen.

Dagen efter började verkligheten komma ifatt. För att förstå vad som hänt i mitt liv de senaste månaderna krävs ett kilo kaffe, en halv back öl alternativt en öde ö. Här på bloggen finns inget av dessa tre så det blir en kortversion.  Allt för att se det stora sambandet och ge en doft av framtiden.

Februari. Efter år av egenföretagende och studier så fick jag för mig att prova en anställning. Marknadsstrateg webb/nya medier på tidningen Nöjesguiden. Eftersom det inte räckte för att kroppen skulle slå bakut så bestämde jag och min flickvän att det här med att bo innanför tull var avklarat (hade tröttnat för länge sedan). Skärgård och skog ska det vara. Sagt och gjort, vi köpte ett gammalt sommarpang långt ute på Värmdö (öster om sthlm, intill segelbåtsmeckat Bullandö). Renoveringen påbörjades. 5h sömn i streck och för mycket snabbmat. Fast forward.

I förra veckan hade jag min sista dag på tidningen ovan. Låt oss säga att det inte passade mig och att övriga frågor besvaras i enrum. Åter till konsulteriet och frilanshistorierna kring elden. Gamla kunder ska kontaktas, site ska byggas, visitkort ska tryckas… sen måste man ju ha ett erbjudande också. Ni som känner mig förstår vad det är för inre arbete jag går igenom för att kunna erbjuda en sak, jag och mina idéer.

Tankarna på bloggen har länge legat där, som en del vilken saknades men som aldrig fick den tid den behövde. Som så många andra känner, där vissa gör något åt saken. Jag ska vara en av dom, bloggen ska åter bli en del av mig och det digitala livet men även en inspirationskälla för både nya och befintliga kunder. Vidare har vi övriga intressenter, de som inte ser till att det finns mat på bordet men som gärna äter då det bjuds (jaja, jag tycker om er med).

Jag behövde en vecka och den veckan är snart över. En vecka för att få saker och ting någorlunda på plats i huvudet, för att bidka de kunder som hoppat på tåget redan från början och även för de som var med sedan tidigare. För att bidka mig själv. För att försöka hitta hem.

Den här gången blev det totalt oviktigt men något jag ville få sagt. I fortsättningen kommer det bli aningens intressantare. Det ska jag se till om inte någon annan gör det. Bloggroll, hotellbyte och formatändring är i annalkande. Försvånansvärt vad mycket man hinner med då Jaiku bygger om bland sina servrar.

  • http://jimmy.vims.se affe

    Konceptet! Skönt att du är tillbaka. Anställning är för fegisar, det borde väl du om någon veta. Haru lite bilder från ert husprojekt?!

  • http://www.etui.se tjompa

    Affe, Tackar och bockar. Hoppas att jag kan få dig att fördriva lite mer tid utan för teknikaliteterna framöver :) .

    Bilder på kåken finns. Ska sammanställa, kasta upp på Flickr och sen drar jag dig en länk.

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site