// du läser...

Marknad / Kommunikation

Här är jag på Disruptive Media

Idag är jag på Disruptive Media och lyssnar, lär  och integrerar kring ämnet ”Från massmedia till mikromedia”. För att vara lite tydligare, seminare och bollning kring nya medier och morgondagens digitala arena. Då ämet prickar in mitt intresse riktigt bra hoppas jag på att vakna upp i morgon med en nitroglycerinpuff rakt in i ryggmärgen.

Om du inte är någon av de 40-tal som sitter runtomkring mig just nu så kan du följa seminariet både via backchanneln på Jaiku och live via två till tre kameror som sänds via Bambuser. De olika direktsändningarna kommer även att arkiveras och känner jag Linde INC rätt så kommer vi även att se högupplösta versioner på nätet inom kort.

Då många på plats representerar personer och företag som ligger väldigt långt fram i utvecklingen i Sverige så finns det självklart ett flertal livebloggare på plats. För att hitta någon av dom så kolla in Disruptive feeden på Friendfeed. Jag kommer inte att liveblogga då min hjärna inte kan göra mer än en sak i taget. Jag är ju inte mer än av hankön ;) .

Med det här sagt så ska jag ta mig en kopp kaffe och fortsätta att lyssna på Beata Wickbom, Annika Lidne, Neville Hobson, Fredrik Svensson (CD Starcom), Alfred Ruth (VideoPlaza), Mattias Östmar (PRfekt), Anna Caracolias (Adimo), Kristoffer Björkman (NewsDesk), Joakim Jardenberg (Mindpark), Pia de Gysser (Agria), Jessica Björkäng (bokhora.se) och Roger Åberg (feber.se).

[tags]Disruptive Media, Nya medier, Internet, Social Meda, Utveckling, Seminare[/tags]

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site