// du läser...

Utveckling

Kulturkrock

… och inifrån toaletten ljöd de små korta pipen. Piiip, piiip, piip. Asfaltsbarnens mekaniska fågelfarm hade sitt eget välbekanta ljud genom vilken den berättar för oss föräldrar det behövs mer mat. Maskinen är hungrig. I min bur bor en torktumlare.

Flickvän: Tommie. Hänger du upp lakanen?
Jag
: Eh, varför?
Flickvän:
För att dom är blöta fortfarande.
Jag:
Verkar ju troligt. Dom har ju torktumlats…
Flickvän:
Dom ÄR blöta fortfarande.
Jag:
(Inser att kvinnan har rätt, vissa saker är fortfarande blöta). Men du, varför vill du att jag ska hänga upp dom. Fyller inte torktumlaren en större funktion om jag sätter på den igen?
Flickvän: Kan du inte bara hänga upp lakanen?
Jag: Jo… men varför?
Flickvän: För att då slipper lakanen bli så skrynkliga…
Jag: Men vi ska ju ändå ligga på dom. Vad spelar det för roll?
Flickvän: Kan du inte bara hänga upp dom?
Jag: Men, jag förstår inte, vad spelar det för….

Precis just där slog det mig. Vid vissa tillfällen så måste man acceptera kulturkrockar. Dock tycker jag att det är ett helt korrekt handlande att vid dessa tillfällen ta tunga motsträviga steg, sucka ljudligt och för ett uns av minut verka sådär härligt livstrött.

0803-Torktumlare

[tags]Torktumlare, Kulturkrock, Förhållande[/tags]

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site