// du läser...

Entreprenörskap

Jag skriver inte om Facebook Garage

I fredags var jag och besökte Facebook Garage Stockholm på KTH i Stockholm. Intressant och trevligt. För att spara lite tid så hänvisar jag rakt av till Researcher och bäste herr Nikklas* bloggpostning om händelsen. Klicka dig vidare till honom för att finna förklaring, filmklipp och annat mumma.

* Nikklas heter egentligen Niclas men då han envisas med att skriva ut mitt namn som Thommie i stället för det mer korrekta Tommie så kan jag inte annat än göra detsamma tillbaka.

[tags]Facebook Garage, Social Media, Internet, Framtiden[/tags]

  • http://mymlanthereal.wordpress.com mymlan

    Rätt åt Nichlas tycker jag. ;)

  • http://www.etui.se tjompa

    Jag kan inte annat än instämma.

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site