// du läser...

Entreprenörskap

Det här blir jag glad av

Det gick nyligen ut en pressrelease om att H & M köper 60% av bolaget bakom Cheap Monday / Monki. 564 miljoner kontant. Dessutom ingår option på att inom tre till fem år köpa resterande del av bolaget. (via e24.se)

Det här blir jag glad av. En kommersiell signal rakt ut i etern att entreprenörskap är vackra ting. Jag kan inte annat än att ta av mig hatten och buga. Så vackert att jag ryser.

Passar dessutom perfekt med seminariet jag ska på i eftermiddag via Excitera Entreprise Forum. Talarkväll gällande entreprenörskap och internet. I publiken kommer jag att sitta och hoppas på en intressant framtid, med gäster som Mattias Miksche (stardoll.com), Stina Ehrensvärd (Youbico), Mats Bergman (Exportrådet) och Patrik Hedelin (boo.com).

Nu ska jag hälla upp en kaffe och planera lite kring mitt sociala kampanjexperiment med Anastelle på Nojesguiden.se som pågår för fullt.

Entrepenör

[tags]Entreprenörskap, Cheap Monday, H&M, Nöjesguiden[/tags]

  • http://nwmateria.wordpress.com ML

    Kul för den där gamle JC-Örjan med skägget.

    Sen funderar jag på hur det går till när man betalar 564 miljoner kontant, det blir en jävla massa väskor.

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site