// du läser...

Entreprenörskap

Att ligga i framkant

Tekniken är morgondagens plattform. Allt handlar om att veta vad man ska pröva, varför man ska pröva och när det ska ske. Snart får jag loss lite mer tid till livet, bloggen och allt annat. Intressanta saker håller på att ske. En riktigt smutsig version av precis just nu ser du i klippet nedan. Keep tuned.

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site