// du läser...

Utveckling

Inte död – ännu

Kamrater. Jag har inte lämnat in hatten, inte hängt livet på hyllan och högst troligen inte vandrat vidare. Jag har bara väldigt mycket att göra just nu. Därav tystnaden.

Ett djupare förhållande har inletts med tidningen Nöjesguiden inför deras digitala nysatsning. Marknadsstrateg med inriktning webb/nya medier är min specialité, och det önskar dom ha massor av.

Samtidigt som detta underhålls andra kunder på kunsultbasis. Liten som stor. Tjock som smal. Livet kan vara intressant om man bara vill helt enkelt.

Jag hoppas kunna ventilera ut här på etui.se även framöver. Men sanningen är att jag verkligen inte har tid just nu. Tar ut några dagars ledighet från den här digitala sfären för att fundera på vad som hända skall. Livet är som filmen här in under.

[youtube 0Js_BYaU80w]

[tags]Livet, Arbete, Resa, Stress, Utveckling[/tags]

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site