// du läser...

Spaning

DN.se är full av sopor

Tidigt i morse fylldes DN.se med en gigantisk bild på sopor. En vaken polare från Götet kom upp på MSN, spred uppgiften, tog skärmdumpar och levererade. Min seeder för högre kunskap. Högst troligen låg bilderna på DN´s förstasida enbart i minuter innan de togs bort.

Frågeställningen blir; lustiga hackare eller en medarbetare som får bjuda hela redaktionen på tårta?

Med tanke på kvalitén på bilden, kopplingen till sopor och att den var sjukt lång (runt tre skärmar vertikalt) så skulle min konspiratoriska hjärna säga hackning. Men vad vet jag, I am just the messenger. You tell me.

DN_hackad-0801

Tipstack till Johan B på Valentin & Byhr

[tags]Hack, DN, Tårta[/tags]

  • http://fredrik.kink.se Fredrik

    Jag tror inte det handlar om hack, snarare systemet och en redaktör som gjort att det blev möjligt. Istället för en anpassad bild användes orginalbilden. Bara en gissning.

  • http://www.etui.se tjompa

    Du har förmodligen rätt. Mer insikt i ämnet du har…. Shit, jag låter ju som Yoda?!

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site