// du läser...

Spaning

Osmakligt innehåll

När jag för några dagar sedan satt och gjorde research för ett nytt uppdrag råkade jag springa på en högst osmaklig bild. Osmaklig men fascinerande. Som per automatik sparade jag ner filen lokalt på min dator.

Efter att den legat på mitt skrivbord (digitalt) några dagar så började jag skicka runt bilden. Dolt någonstans fanns en stilla önskan om att fler skulle ”upptäcka” bilden ifråga. Mail gick iväg med rubriker som ”Ditt ex hörde av sig”, ”Din pappa har blivit kändis” osv. Högst barnsligt men för mig, och för stunden, fantastiskt roligt.

Nu har det säkert gått en vecka och bilden ligger kvar på mitt skrivbord. Jag kan liksom inte förmå mig att ta bort den. Sortera undan den. Gömma den. Som ett gift jag älskar att hata.

Jag tar upp den med ojämna mellanrum för att vakna, för att bli fylld med avsmak, för att inspireras.

Frågan är enkel. Är jag sjuk?

Osmaklig-0801

[tags]Osmakligt, Kultur, Kvinna, Man[/tags]

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site