// du läser...

Reklam / PR

Kreativ kopia – not

JCDecaux håller på med en tävling där byråer tävlar om att göra lösningar för utomhusmedia (självklart företagets). Tävlingen heter Ute 2008 och anmälningsperioden har precis gått ut. Inget konstigt på himmelen så långt.

Och så plötsligt kommer retailbyrån Work Shop och informerar världen om att det finns en kampanjsite tillgänglig med namnet Inne 2008. Formspråket kan kategoriseras som ”kan-någon-göra-en-kopia-som-vi-inte-åker-dit-på-och-vem-är-ARU-här?”.

Det finns PR och så finns det PR. Och det här är bara fattigt.

Uteochinne-0801

[tags]Reklam, Tävling[/tags]

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site