// du läser...

Verktyg

Etui.se uppdateras

Äntligen har jag fått tummen ur och stoppat in lite fler funktioner här på etui. Inga livsomdanande saker men kanske något som underlättar eller skapar värde.

Dela med dig!
Har implementerat systemet Share This som gör att du som besökare nu enkelt kan tipsa vänner, bekanta och jobbkamrater om intressanta saker från etui.se. Klicka på Share This under varje postning för att e-posta tipset eller enkelt skicka det via någon av de utvalda sociala siterna. Två klick och ditt tips går till din vän på Facebook.

Kanske relaterat
Den här funktionen ser du om du klickar på någon av artiklarna på etui´s förstasida. Under artikeln ifråga finns en lista under rubriken ”Andra postningar med liknande innehåll”. Vad som händer här är att det bakomliggande systemet går igenom samtliga ord i artikeln och matchar dessa mot andra artiklar baserat på av mig uppsatta värden. Det kan vara så att jag måste jobba lite med intrimmningen men det ger en ny möjlighet att hitta andra intressanta postningar än den du för tillfället läser.

Förändrade kategorier
Mina tankar kring etui är flera. Visst gillar jag att skriva av mig som person, att få andra att påverkas och att genom detta utforska mediet i sig. Här bygger jag personligt varumärke men även i förlängningen min konsultverksamhets varumärke (tanken om en mashup finns). Min förhoppning och önskan är att såväl sporadiska läsare som fasta (ni börjar bli en del nu – tack!) ska vilja komma tillbaka för att få en dos utvald information. Nu ska detta tankesätt breddas. Min intention är att skriva oftare och mer frekvent samt föra in artiklar kring ett lite bredare spectra. Därigenom hoppas jag att även vissa uppdragsgivare på olika företag hittar inspiration, fakta och tankar här på bloggen.

Med detta i bakhuvudet så kommer postningar framöver att kategoriseras inom;
Entreprenörskap, utveckling, verktyg, framtid, teknik, marknad/kommunikation, media, trender, spaning och reklam/PR.

Och
Höll ju på att glömma att en pånyttfödelse skett också. WordPressprogrammet bakom bloggen har fått sig en uppdatering till senaste versionen.

Uppdatering-0801

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site