// du läser...

Spaning

Prosit

En sten har släppt från min bringa. Äntligen har jag gjort en slagning på uttrycket prosit. Så många gånger har jag sagt det, för att det är just DET man ska säga när någon nyst. Så många gånger har jag funderat kring varför. Prosit.På Wikipedia står följande, och det räcker som sanning för mig.

Uttrycket prosit, som man säger till en person som just nyst, är Latin och betyder ”må det gagna”.

Prosit-0712

[tags]Prosit, Wikipedia[/tags]

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site