// du läser...

Entreprenörskap

Facebook bygger betallösning

Det har väl knappast undgått någon hur pass mycket Facebook har växt under de senare delarna av 2007, och inte heller implementationen av marknadsföring av tredje part. Tydligen ligger det till så att nästa steg är att integrera en betallösning.

Facebook har nämligen rullat ut en privat betatestning av ett betalningssystem kopplat direkt till Facebook och dess annonser. Det är en rätt stor sak för framtiden.Ett stort socialt nätverk med möjlighet att marknadsföra sig mot skilda besökare, besökare valda utifrån intressen och varande och med integrerad möjlighet att ta betalt kan öppnar upp för både det ena och det andra sett till annonsformat. För att inte tala om kreativa lösningar. Tillsammans med den genomslagkraft nätverket har på användare idag kan öppna upp, eller stänga igen, många dörrar.Något att hålla koll på med andra ord.

Facebook-0712

[tags]Facebook, Online reklam, Marknadsföring[/tags]

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site