// du läser...

Teknik

För mycket av det goda

Snart julafton och klappar i horder till alla snälla barn. Måttet på livskvalité mäts för en kväll i antal meter inslagspapper i ena hörnan av rummet. Antingen så är världen upp-och-ner eller så börjar jag de facto bli till åren.

Tituleras man som teknikintresserad materialist så bör högen av bubbelplast* hursom vara större än 47″aren som hänger strax ovanför. Mjuka paket är för möss, rejäla grabbar går på något som det ska adderas energi till. Och. Energikrävande prylar kräver bubbelplast. Runtom och i massor.

Vissa barn får inga julklappar. Dom barnen har några japaner tänkt på, och det är snällt. Låt mig presentera *tadaaaaaaa* bubbelplast som går att smälla i evigheternas evighet. Som ett tuggummi som aldrig tappar smaken. Som en midsommardröm.

* även kallad smällplast

Bubbelplast-0712

[tags]Mugen Puti Puti, Smällplast, Julklappar, Stresshantering, Galenskap[/tags]

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site