// du läser...

Reklam / PR

Coaching, wikipedia, reklam och Gmail

Några nyheter och reflektioner från veckan som gått.

* Tidningen Chef tar på sin webb upp hur man man bör tänka när det gäller val av mentor, rätt kort och basic men min erfarenhet är att kunskapen i ämnet inte är särskilt djup. Vare sig vi pratar anställda eller företagsledare. Läsvärt med andra ord.

Som komplemeterande information hittar man lite intressanta punkter kring lösningsfokuserad coaching via bloggen Coaching. Ännu intressantare.

* Wikipedia har kommit fram till att man ska börja ge ersättning till vissa illustratörer som skapar viktigt material för siten. Nyheten går att hitta både hos Mashable och via Times. På sikt kan ett påbörjat ersättningsprogram skada hela modellen för Wikipedias existens, att användarna själva organiserar och fyller innehållet. Det här kan vara något intressant att hålla koll på över tid.

* Tre sjukt snygga reklamlösningar för Pepsi intriktat mot målgrupper som gillar lite mer edgesporter. Image, känsla, koppling till både varumärke och form och möjligheten att låta mottagaren skapa och bygga svaret själv finns. Bra jobbat.

BBDO i Tyskland är mamma. Läs och se mer hos Ibeliveinadv.com.

Pepsireklam-0712

* Gillar du Gmail så har Mashable dragit ihop en lista med en liten ”Best of”. Förkovra dig i nya funktioner, plugin och annat som gör din vardag lättare.

Om du är en micro-, små- eller mellanstor företagare kan jag starkt rekommendera att lyfta över e-posthanteringen till Googles servrar. Kostar från gratis till lite och du och de dina får tillgång till Gmails funktionallitet på eran egen domän, möjligheten till delade kalendrar, adressböcker och mycket mycket mer.

Känns det intressant men krångligt så hör av dig, jag kan hjälpa till.

[tags]Coaching, Mentorskap, Wikipedia, Pepsi, Reklam, Gmail[/tags]

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site