// du läser...

Entreprenörskap

Jag ligger på löpet

Häromdagen fick jag ett SMS av en vän som berättade att jag just fått lite trevlig PR. Sveriges Annonsörer har nämligen kastat upp nyheten om att jag fått ett stipende av dom, tillsammans med utdrag av en intervju som gjordes vid tillfället. Allt på sin hemsida www.annons.se.

Stort, maffigt och mycket bra för mitt personliga varumärke.Kila gärna över till Sveriges Annonsörer och förkovra dig i min glans. Bli inspirerad, bli avundsjuk eller bli nyfiken.

Tommie Nordholm

PS. Jobbar du på ett företag som är intresserad av en driven marknadsstrateg så finns jag, på konsultbasis, via mitt företag A Pretty Different Factory. Hör av dig så bjuder jag på kaffe och kaka. Gäller självklart företag som vill diskutera andra lösningar också. DS.

[tags]Tommie Nordholm, Sveriges Annonsörer, Stipendie[/tags]

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site