// du läser...

Spaning

Tips i Valencia?

Kära medmänniskor. Jag tänkte ta en tripp ner till Valencia inom inte alltför många timmar. Dricka vin, socialisera, göra lite research, koppla av…Undrar lite kort om du har några tips på vägen. Plats värd att besöka, klubb, restaurang, affär eller annat skoj. Posta gärna en kommentar så blir jag glad.Bästa tips belönas med en överraskning!Valencia-0711

 • http://www.etui.se tjompa

  Intressant med så många läsare av den här artikeln, men inte ett minsta lilla tips. Visar bara ytterligare på hur pass svårt det är att få kommentarer att börja snurra på en blogg.

  Hursom. Om du som läser det här ska ner till Valencia så har jag några tips själv nu. Bara att fråga…

 • Elena Otterheim

  Tja, jag och mina kompisar gillar Spanien jättemkt!
  Min mormor och morfar har ett hus nära Valencia så det skulle vara kul med lite tips eftersom vi antagligen ska åka dit i sommar! :D

  Kram Elena, Simone och Emma

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site