// du läser...

Entreprenörskap

Gammalt och nytt

Först det gamla.

För några dagar sedan var jag på Start Up Day 2007. Det var underbart. Entreprenörsföreläsningar med stort fokus på inspiration. Stockholm School of Entrepreneurship genomför detta event en gång per år, och vid just detta tillfälle hade de skrapat ihop en riktigt bra heldagsevenemang.

Personligen var det intressant att höra Magnus Lindkvist hålla låda i form av moderator. Hans blogg är en av mina favoriter och att sätta en personlighet på den gjorde det extra kul.

Andra som fanns på plats av Lesley Pennington från Bemz, dom som gör överdrag till IKEAs möbler, Charlie Hansson från Chas, Bhavik Gandhi som visualiserar kopplingen mellan entreprenör och äventyrare, Hjalmar Winbladh från det innovativa företaget RebTel, Andreas Harju från JayCut, Anders Östlund från Ticket2.com och lite andra sköna människor. Dagen avslutades med ett intressant samtal mellan herr moderator och Peter Sunde, en av personerna bakom Pirate Bay.

Kontenta av en hel lördag på Norra Latin. En riktig jävla vitamininjektion! Målet är att få en sådan i månaden, då kommer det hända underverk både med mig själv och med personer och företag i min närhet.

Nästa år hoppas jag att du följer med.

Startupday-0711

Och sen det nya.

I förrgår var jag uppe på min gamla skola, Berghs School of Communication. Anledningen var att jag under min ettårsutbildning i Marknadskommunikation blev tilldelad ett stipendie av Sveriges Annonsörer. Mycket roligt och intressant att det inte bara är min familj och mina kunder som tycker att jag är en intressant prick.

Pengar, blommor och handlag bytte ägare mellan VD Anders Ericsson och herr Tommie Nordholm. Berghs gamla VD Manne ställde även han upp på ett handslag och överlämnade ett paraply med skolans logotyp som avsändare. Lite fotografering, en miniintervju, gratis kaffe och sen tillbaka till verkligheten och ett kundmöte. Det är inte utan att man känner sig lite som en hjälte för tillfället.

Kul!

Sverigesannons-0711

[tags]Startupday, Entreprenör, Framtid, Sveriges Annonsörer, Berghs, Marknadskommunikation[/tags]

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site