// du läser...

Utveckling

Vintern är här – vad gör du åt det?

Ligger hemma i soffan och tittar ut över takåsarna. Ett tunt lätt lager av snö smeker taken. Det är precis som att plåten inte vill vara med längre, gör allt för att tyngdkraften ska befria från den kalla obehagliga vita massan.

Vintern är här och våra höstdepressioner börjar blomma för fullt. Det går inte en dag utan att jag hör värdeord som är av klart självdestruktiv karaktär.

Min fråga till både mig själv, och till dig är: vad ska du göra åt saken?

Kung Bore´s strid är här för att stanna. Acceptera och gör det bästa av situationen – eller lägg dig ner och dö. Se livet som en produktlivscykel och låt dig inspireras av filmen nedan. För, hur löjligt det än låter så är idag en annan dag.

[youtube n1af3mEPVe4]

[tags]Höst, Vinter, Ångest, Depression, Coching[/tags]

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site