// du läser...

Marknad / Kommunikation

Vem formgav?

Det gäller att vara uppmärksam på vad man sätter i sig. Tanken var att jag skulle dricka te med honung. Personligen skulle jag vilja veta lite mer om vad det är som tar överhanden i den sötsliskiga geggan innan jag går vidare…

Hur tänkte personen som formgav förpackningen, och varför?

Honung på kontoret

[tags]Formgivning, Produktframtagning, Honung[/tags]

  • http://www.charlotte.nu Charlotte

    Så hemmablind man blir – jag ser den där förpackningen varje dag jag öppnar köksskåpet – men aldrig sett den som jag gör nu.

  • http://www.etui.se tjompa

    Roligt att jag fick stoppa in en ny pusselbit i ditt köksskåp Charlotte. Det kan ge mycket att hålla ögonen öppna… åt alla håll.

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site