// du läser...

Reklam / PR

Mycket avföring blir det

Som det kan bli ibland. Ytterligare ett inlägg som tangerar det av pryda människor kallat ”nummer två”. Läste om Johan ”StackarsBo” Renck igår på Resumé. Rubriksättaren hade gjort sitt jobb fullt ut, vilket gjorde att jag var tvungen att läsa vidare.

”Renck: Jag ville filma korövar i slow motion”…

Artikeln tar upp lite prat med bäste herr Renck och den reklamfilm han satte ihop för Live Earth-galan i somras. En detaljerad film kring olika kossors anus och dess producerande av avföring. Till detta kopplas ett miljöbudskap. Har själv lite svårt att förstå Rencks tanke bakom produktionen efter att ha läst följande citat.

”Jag kan omöjligt tänka mig att BBC och Al Jazeera visar en sådan film, och det är ingen riktigt YouTube-anpassad film. Det blir mer en nischpryl för halvsnobbiga filmfestivaler och miljöorganisationer. ”

Spontant. Att tala till redan frälsta känns lite overkill via en sådan här film… kan då den bakomliggande föhoppningen vart en viral spridning? I så fall pratar vi misslyckande. 362 visningar på Youtube när artikeln skrevs gör att min filmning av ett ruttet äpple ter sig mer intressant för världen (nu är den uppe i 644).

Genialt eller idiot – osmakligt eller intressant? Kolla in länken och döm själva…

[youtube M3e9R94jaqo]

[tags]Johan Renck, Live Earth, Reklamfilm, Reklam[/tags]

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site