// du läser...

Framtid

Kundens kontroll

Allteftersom TV och andra medier flyttar upp och in på internet förflyttas kontrollen från den sändande aktören till mottagaren. Ett självklart upplägg om man tänker efter lite kring tekniken och handlingarnas förfarande.

Ett bra och lättförståeligt exempel förklaras nämre på bloggen Web Strategy by Jeremiah. Han tar upp hur hans tittande på serien Heroes har förändrats från ett ”normalt” förfarande till att till fullo ske på hans egna premisser. Via internet och NBC´s webbsida.

Förutom den tillfredställelse som finns i att som mottagare och användare få en självbestämmanderätt så kommenterar han även det inneburit en ökad acceptens för den (fortfarande) påtvingade reklamen. Förvisso kan reklam via onlinemedia bli mycket mer individanpassad och därmed falla mottagaren mer i smaken, men ändå.Intressant och läsvärt.

[tags]Media, TV, Internet, Internetstrategi [/tags]

  • http://reklam2punkt0.blogspot.com Leif

    Detta är förmodligen bara början på ”maktskiftet”. Konsumenten tar över makten inom alla typer av kommunikation/media.

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site