// du läser...

Utveckling

Jag har vart otrogen

Jag känner mig ensam, övergiven och smutsig. Sett över tid har jag låtit mängder med svart livselixir smeka mina smaklökar. Hundratals och åter hundratals koppar med denna heliga socialiseringsbrygd har verkat som gatstenar för att förbereda mig för den dag som är idag.

Under de senaste åren har jag vart Arvid Nordquist´s harem troget. Ägaren är är en man av rang. Sortimentet har arbetats igenom och favoriterna har hittats. Jag tycker t.o.m. om hur förpackningarna är formgivna. Det har vart ett givande och ett tagande. På olika villkor men ändå tillsammans.

Allt var underbart ända tills igår…Igår kom hon in i mitt liv.

Det var som från en annan värld, en förbjuden värld. Hon heter Forza och är dotter till den kände Zoega. En hetlevrad ung kvinna som vet precis vad hon vill ha – och hur hon skall få det. Ett intensivt förhållande har redan påbörjats och bara tiden kan utvisa hur länge det håller.

Livets små ting kan vara omtumlande.

Forza

[tags]Kärlek, Kaffe, Otrohet[/tags]

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site