// du läser...

Marknad / Kommunikation

Att hitta insikter

Lagom till kaffet tidigare idag damp nya numret av tidningen Market ner i brevlådan. Mittuppslaget behandlade omdaningen av det tidigare rätt ointressanta varuhuset Pub i Stockholm. Gammalt skall bli till nytt och ribban verkar vara placerad högt. Lagom till julhandeln 2008 ska projektet vara klart (första renoverade planet öppnar imorgon).

Det jag fastande för var ett citat av Tommy Johansson, varuhuschefen som driver hela förnyelseprojektet och som rör öppningen av den första ombyggda våningen. ”Jag ska stå i kassan torsdag till söndag – det ger mig en känsla av vad kunderna tycker”.

Jag säger: vackert, smart & inspirerande. Medmänniskor, läs och lär.

[tags]PUB, Market, Ledare, Inspiration[/tags]

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site