// du läser...

Reklam / PR

Mitt önskvärda tillstånd

Det är lördag och här sitter jag framför datorn. Intentionen var att få en drös timmar fakturerbara men det får bli något för morgondagen. Har kommit på att sättet jag placerar kroppen på skiljer sig avsevärt mellan om jag är ”ledig” eller ”jobbar”. Det är precis som om mitt förlängda fokus börjar någonstans kring knäna. Först bestämmer sig kroppen, sen berättar den för min hjärna vilket state of mind den ska lägga sig på. Märkligt.

Appropå att sitta still och inte vara så mjuk i kroppen som man skulle önska så sprang jag just på en reklamfilm som verkligen tilltalar mig. Filmen äter upp mig innefrån genom kategorin ”önskvärt tillstånd”.

[youtube GwX_aRg3c8I]

Byrå: 1861 United, Italien

Via ibelieveinadv.com

[tags]Reklam, Film, Gravitation, Freddy[/tags]

  • Linda

    underbar

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site