// du läser...

Livet

Definiera raggare

Jag kan noll och ingenting om bilar. Har aldrig kommit mig för att odla intresset och då göra avkall på något annat (ja, jag är 08). Än mindre kan jag mycket om de som gillar bilar, låt oss ta gruppen raggare. Dock tycker jag att det är intressant att lära mig saker vilket gör att jag gärna lyssnar när andra pratar eller skriver om ämnet. Lärde mig just lite kring bilar och raggare via kommentarerna runt en reklamfilm för Toyota.

(Kolla bilden nedan)

Den svarta -70 Dodge Chargern som står till höger om Toyotan är en stenhård Muscle Car och ingen raggarbil. Raggarbilar är sprayburkslackade pilsnerpråmar med plyschklädsel och tärningar i backspegeln.

Samt lite från en kompletterande kommentar i anslutning till den ovan.

Samt en bakrutesdekal lydandes ”Skratta inte Svensson – det kan vara din dotter”.

Toyotas reklamraggare

Precis så är det, för det har jag läst på internet.

[tags]Raggare, Toyota, Reklamfilm, Kommentarer[/tags]

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site