// du läser...

Livet

Wassup?

För ett halvår sedan skrev jag om en underbar ”leksak” kallad Pleo från företaget Ugobe. En dinosaur som ter sig mer som ett levande ting än vad mina gossedjur gjorde när jag var liten.

Hursom så hittade jag just en annan film på Pleo (och hans polare?) som gjorde att mitt tidigare begär förstärktes en aning kallad jättemycket. Filmen kanske är fejkad men vad gör väl det i en värld som höjer det konstgjorda till skyarna.

Ser framför mig hur jag och två bra polare sätter oss ner i soffan hemma, häller upp en god rökig och sätter ner våra Pleos på golvet. Showtime!

[youtube POVFepuGoic]

Via Gadget Review<

[tags]Pleo, Leksaker, Prylar, Polare[/tags]

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site