// du läser...

Livet

Hädelse eller djävulahändelse?

Ibland sammanfaller saker och ting på ett lite väl absurt sätt. Ibland var nyss för mig.

Sitter och bråkar lite med min nya mobiltelefon, en Sony Ericsson P1i. En lång historia som bottnar i 3:e partsprogram och en syncning med Mac. Efter att ha hållit på att spilla ut kaffet på skrivbordet lackar jag ur ordentligt. Börjar spastiskt veva med armarna för att ventilera ut min frustration men missar det faktum att jag faktiskt sitter väldigt precis jättenära just skrivbordet. Prylar far omkring och den trådlösa musen åker i backen…

(Då jag har en rätt stor skärm kopplat till laptopen när jag sitter och jobbar har jag möjlighet att lägga saker lite som jag vill på det virtuella skrivbordet. Det på datorn. Ett område på vänster sida är fyllt med lite intressanta länkar till olika webbsidor som enligt mig behöver en närmre titt.)

Så. Musen dundrar ner i golvet och mina armar blir på en nanosekund återigen en del av min nu sansade kropp. Det blixtrar till på skärmen och en webbsida dyker upp… en webbsida med en jobbannons från just Sony Ericsson. Det är sjukt. Det som är ännu sjukare, nästan läskigt, är att det inte är vilken annons som helst. Det är en som har referensnummer 666 (the number of the beast).

Kanske är det dags att gå tillbaka till Nokia när allt kommer omkring.

SE 666

 • C. Troy

  Mitt tips är att göra sig av med telefonen, ge den till den förhatliga svågern din…Han behöver en ”beast” i sitt ekorrhjul…

 • http://www.etui.se tjompa

  Ibland gillar jag SE som bara den…

  Passade på att använda fodralet idag, det man får med P1an. Efter några timmar i fickan sliter jag upp luren för att byta ljudbok. Båda sidorna (långsidorna) är som halvtäckta med något som liknar snor. Börjar fundera vaffan det är som läckt ner i fickan. Visar sig vara lim från sömmarna inne i fodralet.

  Lim har en tendens att inte bara lossna så det fick bli lite alkohol… lagomt jävla förbannad ringer jag upp SE´s support och frågar om dom inte är riktigt kloka…

  Svaret? ”Jo, jaha… jo jag vet. Har hört om många fler som upplevt det där”.
  Min motfråga: Och vad i helvete ska du göra åt det då?
  Tillbaka: ”Vänta lite ska jag höra… Jo, du kan skicka in telefonen och väskan till en serviceverkstad så tvättar dom den åt dig, och ordnar fram en väska utan limmade fogar”.

  Tvätta en mobil kan jag fan göra själv utan att det tar fler veckor på service, men en väska ska dom nog allt få skaka fram. Inte för att jag ska använda den, nu ska jag bara vara konsument.

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site