// du läser...

Livet

Vad händer den 29:e?

Sprang på en banner på last.fm alldeles nyss. Ingen avsändare, ingen information. Bara en webbadress som lyder www.070829.com.

Är man en Tommie blir man nyfiken. Hittar man inte något svar om vad det handlar om blir man ännu nyfiknare. En sökning på domännamnet via Google ger ca. 9 500 träffar för tillfället vilket i mina ögon ger en bild av att fler än mig är nyfikna. En snackis är född…

De första träffarna på Google skvallrar om att det hela handlar om ett jippo med avsändare Nokia. Men ännu kan man inte vara säker. Kan det månne vara ännu ett jobb från webbyrån Farfar som slår i höjden?

Banner:

Viralbanner

Efter att ha sett filmerna så kommer en nedräknare fram

Nedräkning

[tags]070829.com, Viral, Reklam, Snackis[/tags]

 • http://www.etui.se tjompa

  Kan det inte vara så roligt så att det är ett släpp från Apple? En ny iPod eller något annat som hjälper till att gräva hål i kassan…

 • http://www.etui.se tjompa

  Nu börjar jag själv nojja in mig i det här. Läser man RSS-flödet som kommer efter man fått fram filmerna så känns det inte längre som en mobil enhet. Känns mer som ett iTunes-möter-Joost-med-lite-Google. Terminaloberoende fast med fokus på bärbart. Hjälp, jag kommer inte kunna sova.

 • http://www.etui.se tjompa

  Här är någon som gått längre än mig, före. http://070829.blogspot.com/

 • http://www.etui.se tjompa
 • Fimpen

  Du har helt rätt. Det är Farfar som ligger bakom sajten.

 • http://www.etui.se tjompa

  Snart kommer jag bli tvungen att söka jobb där…

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site