// du läser...

Livet

Volvos kampanjsite bjuder på Hot Chip

Satt just och läste lite om Volvo V70´s nya kampanjsite som fått rätt bra tryck på sig. En helt ok skapelse, rent visuellt. Produktionsmässigt sett så är det väl inget som sticker ut sådär jättemycket. Känns Volvoflashigt som vanligt.

Det jag fastnade mest för var dock inte informationen kring bilen utan den underbara musiken (kanske för att jag inte är ett dyft intresserad av bilar). Lite efterforskningar säger att bandet som spelar heter Hot Chip och låten The Beach Party. Det enda jag kände till tidigare kring badet är deras hit And I was a boy from school från plattan The Warning. Nu har jag kollat in lite mer och lyssnat igenom de två senaste skivorna. Resultatet är att det helt klart blir till veckans musikrekommendation.

Kampanjens hemsida

Och lite mer kring bandet Hot Chip

[youtube oxl3ts2xOgQ]

[tags]Reklam, Kampanj, Volvo, Musik, Hot Chip[/tags]

 • Anna

  Hej, har du låten, Hot Chip The Beach Party snälla kan du inte skicka den till mig :) jag hittar den inte, och den är ju hur bra som helst, blir tokig snart!

  Snälla ;:)

  anna2_pettersson@hotmail.com

 • http://www.etui.se tjompa

  Hej Anna.

  Jag skulle aldrig få för mig att hålla på med sådan där olaglig sk. fildelning. Men som av en händelse sprang jag på en länk på det där stora internätet med just den låten du önskar :) .

  http://www.mediafire.com/?4miwsrspitj

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site