// du läser...

Livet

Jag är tillbaka – hungrig och farlig

För första gången på länge har jag haft en relativt teknikfri semester. Sex veckor i Stockholms underbara skärgård för att ladda batterierna och få perspektiv på saker och ting. Några enstaka RSS-flöden för att hålla sig ajour med det viktigaste, lite e-postande med kunder, Jaiku-uppdateringar är det enda som slipprat förbi teknikfiltret. Men nu är jag tillbaka till världen. Redo. Sent skall syndaren vakna.

Håller för tillfället på att gå igenom nyheter, artiklar och annat gott som levt under tiden jag kopplat bort. Bloggen kommer att få sig en ”best of” inom kort…

Tills dess och tills vidare tycker jag att du ska kolla in den här reklamfilmen. Den är bra, rolig och inbjuder till eftertänksamhet. Blir nästan tårögd.

[youtube FsBvMvHk1BE]

Via Reklamfeber

[tags]Reklam, Sommarlov, Återfödelse[/tags]

  • johannordholm

    Hans klädser påminner mig om filmen ‘A Clockwork Orange’.
    Det var väl den enda tanken jag fick.

Tommie - tjompa - Nordholm

Tommie Nordholm, jag, har i över 14 år professionellt och fokuserat arbetat med att se till att företag och organisationer får ut mesta möjliga av sina webb- och marknadssatsningar. Detta utan att bli förda bakom ljuset av div. olika leverantörer.

På den här bloggen tar med engagemang, Berghs-diplom och ett jävlar anamma i ryggen upp saker som berör och utvecklar vår vardag. Din konkurrents morgon-dag.

Intresserad av ett förutsättningslöst möte för att diskutera hur ditt projekt kan optimeras till att bli bästa möjliga?

+46 733 50 88 68
tommie@apdf.se
www.apdf.se

Twitter

Photos on flickr

Switch to our mobile site